Hotel Del Mar | Petrovac, MONTENEGRO  Montenegrin English

Hotel Del Mar

Valuta

Crnogorska valuta je euro (EUR). 1 EUR = 100 centi. Zamjenu drugih valuta za euro moguće je obaviti na šalterima poslovnih banaka i mjenjačnicama.

Finansije

Najraširenije kreditne kartice su VISA, Master, Maestro i Dineres, i sa njima možete obavljati sve vrste transakcija. Strani državaljni mogu u Crnu Goru unijeti neograničenu kolišinu novca, uz uerdno prijavljivanje na ulazu u državu.

Aerodromi

U Crnu Goru možete doći preko internacionalnih aeodroma Tivat i Podgorica, ili preko aerodroma Ćilipi (Dubrovnik, Hrvatska) koji je svega 16 km udaljen od državne granice, i manje od 90km od Petrovca.

Aerodrom Podgorica (TGD) je lociran 10km od Podgorice, glavnog grada Crne Gore, i 50km od Petrovca, oko 35 minuta vožnje automobilom. Postoje redovni letovi za Beograd i mnoge evropske destinacije. Tokom ljetnje sezone organizovani su mnogobrojni čarter letovi za mnoge veće evropske gradove.

Info telefon: +382 20 243 007
Web site: www.montenegroairports.com

Aerodrom Tivat(TIV) je svakako dobar izbor za naše goste. Udaljen je svega 35km od Petrovca, i potrebno je oko 30 minuta vožnje uz predivnu obalu. Tokom čitavog dana postoje redovni letovi za Beograd, ali i za evropske destinacije. Tokom sezone organizovani su mnogobrojni čarter letovi do veših evropskih gradova.

Info telefon: +382 32 670 960
Web site: www.aptivat.com

Aerodrom Ćilipi (Dubrovnik, Hrvatska) je udaljen 25km od Herceg Novog (90 km do našeg hotela). Postoji organizovan autobuski prevoz do svih većih primorskih gradova u Crnoj Gori

Info telefon : +385 20 773 377
Web site: www.airport-dubrovnik.hr

Na lični zahtjev naših gostiju, možemo organizovati prevoz od i do aerodroma Podgorica, Tivat i Dubrovnik.

Vodeni saobraćaj

Crna Gora ima četiri medjunarodne luke: Bar, Budva, Kotor i Herceg Novi. Luka bar je povezana sa Italijom redovnim linijama Bar-Bari i Bar-Ankona.

Luka Bar: +382 30 243 007
Web site: www.portofbar.com

Luka Kotor : 382 32 325 572
Web site: www.portofkotor.com

Automobilski prevoz i parking

Auto osiguranje je obavezno, ali Crna Gora ima specijalne ugovore sa većinom evropskih zemalja, pa ne postoje dodatni troškovi za njihove državljane.m prelazu za svako vozilo se naplaćuje ekološka taksa (10€ za putnička vozila - vrijedi 12 mjeseci). Takodje postoji mnogo RentACar agencija koje imaju svoje kancelarije na aerodromima.

U hotelu Del Mar postoji podzemna garaža. Našim gostima obezbjeđujemo parking bez posebne nadoknade.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije koje se tiču Vašeg dolaska i smještaja.

Hotel Del Mar | Ulica VII/1, 85300 Petrovac, Crna Gora Tel/ Fax: +382 (0) 33 10 33 44 Email. info@hoteldelmar.me
Hotel Del Mar

O Crnoj Gori
Crna Gora - Wikipedia
Crna Gora, činjenice
Budvanska riviera
Budva - Wikipedia
Petrovac - Wikipedia
Informacije za turiste
Kako naći Petrovac?
Interaktivna mapa - Google maps
Aerodrom Tivat - informacije
Aerodrom Podgorica - informacije
Aerodrom Dubrovnik - HR